نکات مهم سئو تکنیکال
نوشته شده توسط : مستر امیری

 

نکات مهم سئو تکنیکال

در این آموزش قصد داریم به یک سری نکات مهم در سئو تکنیکال اشاره کنیم. سئو تکنیکال شاید دارای نکاتی باشد که در ابتدا برای شما به عنوان یک سئوکار عجیب و غریب و حتی سخت به نظر برسد اما اگر چند نکته را بلد باشید همه چیز آنقدرها سخت هم نیست.

فایل robot.txt

اگر می‌خواهید در سئو تکنیکال موفق باشید، باید بدانید که ربات‌های گوگل زبان خوش را متوجه نمی‌شوند و باید صفحات سایتتان را در چشمشان فرو کنید تا ببینند، ایندکس کرده و به کاربر نشان دهند.اما چطور می‌توان ارتباط موثرتری با این ربات‌های عزیز برقرار کرد؟ با کمک زبان شیوای برنامه نویسی! شما می‌توانید در robot.txt با آنها صحبت کنید. robot.txt در هاست سایت شما قرار گرفته است و به شما کمک می‌کند تا با دستورهای برنامه نویسی، تعامل خوبی با ربات‌های گوگل برقرار کنید.به عنوان مثال به هر دلیلی تصمیم می‌گیرید که یک صفحه سایت خود را ایندکس نکنید. با کمک robot.txt می‌توانید این کار را انجام داده و تسلط بیشتری نسبت به ربات‌های گوگل پیدا کنید.

در واقع می‌توانید دستورهایی در فایل Robots.txt بنویسید و ربات‌های گوگل را از ورود به بخش‌هایی که دوست ندارید ایندکس شود، منع کنید.

 به داد URL ها برسید!

بی توجهی به آدرس صفحات سایت یا همان URL ها یکی از رایج ترین اشتباهات سئو تکنیکال است که خیلی از وبمستران دچارش میشوند. سایت وردپرسی شما به صورت پیش فرض، از کلمات بی معنا برای انتخاب آدرس هر صفحه استفاده میکند که این موضوع میتواند علاوه بر کاهش تجربه کاربری، باعث کاهش سئو سایت شود.

بنابراین قبل از اینکه صفحه و محتوای جدیدی بسازید، به بخش تنظیمات وردپرس، پیوندهای یکتا رفته و در آنجا تیک گزینه “نام نوشته” را فعال و تنظیمات را ذخیره کنید.

 

به این صورت زمانی که شما یک مقاله یا برگه جدید در سایت بسازید، URL از نام آن برداشته میشود. البته باز هم پیشنهاد میکنم URL هر صفحه را به صورت دستی خصوصی سازی کنید.

محتوای تکراری

تکنیکال سئو به خطاهای وب سایت و نحوه جلوگیری از آنها نیز اشاره داره. محتوای تکراری یک مسئله جدی در زمینه SEO است که می تونه برای شما دردسر زیادی ایجاد کنه. مراقب آن باشید! برای داشتن پیش زمینه بیشتر، می خواهم اولین بروزرسانی الگوریتم پاندا رو در سال 2011 به شما یادآوری کنم.

اولین به روزرسانی پاندا محتوای بی کیفیت و موارد تکراری رو هدف قرار داد. Google به طور مداوم کیفیت منابع موجود در وب رو کنترل می کنه و از مجازات وب سایت های نامعتبر (spammy) دریغ نمی کنه. از این رو، وب سایت خود رو بررسی کرده تا با استفاده از Google Search Console مشکلات رو شناسایی کنین.

دوباره به داشبورد کنسول جستجوی Google برین. ظاهر جستجو، بهبود HTML و فرایند پیدا کردن مشکلات رو ادامه بدین. اگر محتوای تکراری شناسایی شد، از شر آن خلاص بشین. این کار رو می تونین با حذف کامل محتوای تکراری انجام بدین، یا اینکه آن رو دوباره تعریف کنین.

این کار وقت گیرتر خواهد بود، اما بهتره تلاش کنین و ارزش محتوا رو از دست ندین. ایده دیگه برای رفع مشکل صفحات دارای محتوای تکراری،  URL کنونیکال (canonical) است. لینک کنونیکال به موتورهای جستجو نشان میده که منبع محتوای منتشر شده چیست و به طور کامل مشکل رو برطرف می کنه.

 

 

 

 

 




:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 خرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: